Nyheter

Säsongscamping jpeg

 

 

Medborgareavgift 2018 JPEG

SÄSONGEN 2018 uppdaterad JPEG

Hej!

Vi har fått många frågor om varför årets medborgare avgift har blivit högre och detta ska vi nu försöka svara på.

High Chaparral har gjort prisjusteringar varje år på entréavgiften för våra besökare för att täcka alla omkostnader parken har. I år höjer vi även medborgaravgiften som ett led av alla de prishöjningar som årligen sker från våra leverantörer.

När västern klubben gjordes om till medborgare så skedde ingen höjning för att man ville att alla skulle få en chans att anpassa sig till det ”nya”. Men nu har vi kommit dit att det var tvunget med en höjning för att vi ska kunna bibehålla de förmåner och rabatter som medborgarna får ta del av i parken. Det tillkommer alltså inga nya rabatter eller förmåner bara för att höjningen är gjord. Vi i styrelsen anser att det ändå är mer än förmånligt för alla medborgare med den nya avgiften. Den ger alla medborgare fri entré till High Chaparral under hela säsongen. 15% rabatt i alla butiker inne på High Chaparral & 25% rabatt på dygnscamping. Gratis kaffe i hela parken. Vi har tillgång till en klubbstuga inne på området. Vår & Sommarfest anordnas och vi har regelbundna grillkvällar vid klubbstugan.

Ett säsongskort för en besökare kostar 650: – och därför tycker vi att 450: – för att vara medborgare är en skälig avgift och ett bra pris med tanke på att vi som medborgare har samma rabatter och förmåner i parken som alla anställda på High Chaparral.

High Chaparrals medborgare har följande förmåner under säsongen 2017

Gratis entré till parken

  • Tillgång till medborgarstuga
  • Delta på vår- och sommarfest samt samlingskvällar
  • Gratis kaffe i parken om du har tidsenlig mugg
  • 15%        Samtliga butiker och kiosker, ej restauranger/caféer
  • 15%        Pizzeria (enda restaurangen med rabatt)
  • 15%        Barbershop
  • 25%        Dygnscamping